Ga naar de hoofdinhoud
Bespaarrede
Bespaarrede van Dirk

Landgenoten,

Rekeningen worden alsmaar hoger en de koopkracht daalt verder. Dat merkt u. En dat merkt Dirk ook. 


Daarom is dit de Bespaarrede van Dirk met onze bespaarmaatregelen. Belangrijke keuzes die meteen van kracht zijn om dagelijkse boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden.

Zo heeft Dirk meer dan 200 veel gekochte boodschappen in prijs verlaagd. Zoals toiletpapier, volkorenbrood en bananen voor de laagste prijs van Nederland.


Bij Dirk hoef je ook niet te ‘hamsteren’ voor korting. Kies zelf hoeveel je koopt, met altijd de allerbeste aanbieding per stuk.


Een klantenkaart hebben we niet. Bij Dirk krijgt élke klant altijd de állerlaagste prijs, dat is onze bonus.


Geld besparen is voor Dirk belangrijker dan handdoeken sparen. Wij doen dus niet aan spaaracties. Want gratis bestaat niet, de goedkoopste wel.

 

Kom naar Dirk en bespaar honderden euro’s per jaar. Bekijk hieronder alle bespaarmaatregelen van Dirk.

 

Op Dirk kun je rekenen!

Luister naar de Bespaarrede van Dirk

Klik op het audiofragment om te luisteren naar de Bespaarrede van Dirk. 

Afspelen
Banner 1

Bespaarmaatregel #1

Dirk verlaagt meer dan 200 veel gekochte boodschappen in prijs. Boodschappen moeten voor iedereen betaalbaar blijven. Dat vinden we heel belangrijk. Zo houdt Dirk 2022 betaalbaar!

 

Bekijk hier wat Dirk er allemaal aan doet om 2022 betaalbaar te houden.

Bespaarmaatregel #2

Dirk belooft géén prijsverhoging op honderden boodschappen. Ongeacht inflatie. Zo houden we veel gekochte boodschappen de rest van het jaar goedkoop.

 

Bekijk hier alle producten die de rest van het jaar niet in prijs verhoogd worden.

Besparen 2
Blijvend goedkoop producten
Besparen 3

Bespaarmaatregel #3

Bij Dirk hoef je niet te ‘hamsteren’ voor korting. Kies zelf hoeveel je koopt, met altijd de allerbeste aanbieding per stuk. Dus of je er nou 1 of 5 koopt, bij Dirk betaal je altijd de laagste prijs. 

 

Lees hier meer over de stuksprijzen.

 

Bespaarmaatregel #4

Dirk vindt geld besparen beter dan handdoeken sparen. Dirk doet dus niet aan spaaracties. Want gratis bestaat niet, de goedkoopste wel.

 

Ons huismerk 1 de Beste is de goedkoopste keuze. Met producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Lees hier meer over 1 de Beste.

Besparen 4
1 de Beste producten

Dagelijks genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, maar wel voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen? Kies dan voor 1 de Beste! Bekijk hieronder meerdere 1 de Beste producten: 

Besparen 5

Bespaarmaatregel #5

Dirk bezorgt niet. Zo blijven onze prijzen lekker laag. Want een bezorgdienst hebben maakt boodschappen duurder.

 

Daarom hebben onze boodschappen nu standaard de laagste prijzen. Wil je nog voordeliger boodschappen doen? Bekijk al onze aanbiedingen in de online folder. 

Bespaarmaatregel #6

Bij Dirk krijgt élke klant altijd de állerlaagste prijs, dat is ónze bonus. Voordeel voor iedereen, zonder abonnement, klantenkaart of app.

 

Bij Dirk zijn alle klanten premium voor €0,-. Bekijk hier waar je standaard bij Dirk op kunt rekenen als klant.

Besparen 6
Besparen 7

Bespaarmaatregel #7

Dirk zet de laagste prijs voor je neus. Op dit moment zijn we de meest betaalbare artikelen op ooghoogte aan het plaatsen, zodat je nog gemakkelijker geld kunt besparen en het goedkoopste artikel kunt vinden. Het merendeel van de winkels is al heel druk om de artikelen te verplaatsen en zal binnenkort afgerond zijn in elke winkel van Dirk.

 

Wil jij altijd de meest goedkope aanbiedingen zien in je inbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!