Ga naar de hoofdinhoud
Meer bewijs kun je niet krijgen!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Topkwaliteit voor een Dirk prijs? Dat is topkwaliteit voor de laagste prijs!

GFK

Dirk, dé nummer 1 in lage prijzen en aanbiedingen!

Volgens het klantenpanel van het GfK is Dirk van den Broek de absolute nummer 1 in 2022 als het gaat om lage prijzen en aanbiedingen! Wederom een mooie bevestiging dat je bij Dirk moet zijn voor je dagelijkse boodschappen tegen de laagste prijs! Daarnaast heeft Dirk een plek gewonnen op de ranglijst en is Dirk tweede geworden in de totaal ranking met een overall rapportcijfer van 7,62. Een fantastische prestatie waar wij enorm trots op zijn. Op naar de eerste plek!

Consumentenbond: Dirk goedkoopste voor A-merken

In april verrichtte de Consumentenbond prijsmetingen bij 12 landelijke supermarkten. Hieruit bleek dat de prijzen in supermarkten rap stijgen door de aanhoudende inflatie. Uit het onderzoek van de Consumentenbond komt naar voren dat A-merken het goedkoopste zijn bij Dirk van den Broek. De supermarktketen maakte recent nog bekend om te stoppen met TV-reclame om boodschappen voor iedereen betaalbaar te houden. Lees hier meer over de gewonnen prijs.

Afspelen
Beste folder Award

Dirk wint Beste Online Folder Award

Voor het 6e jaar op rij valt Dirk in de prijzen bij de Beste Folder Award! Bekroond met een eindcijfer van 4,12 uit 5 voor de Beste Online Folder laat Dirk concurrenten achter zich. Bedankt aan iedereen die heeft gestemd ❤️

 

Niet alleen de prijs in de categorie Supermarkt/Slijterij, maar ook de overall online prijs ging mee naar Alphen aan den Rijn. Bij Dirk weten we dat er maar één manier is om deze prijzen te blijven winnen: met onze lage prijzen! Zo blijf je jaar in jaar uit verzekerd van de scherpste aanbiedingen en de allerbeste acties. Wil je meer weten over de gewonnen prijs? Klik dan hier!

Dirk opnieuw Beste Supermarkt van NL! 🏆

Dirk van den Broek mag opnieuw een felbegeerde publieksprijs toevoegen aan de prijzenkast. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Dirk van den Broek uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland! Maar liefst 294.000 consumenten brachten hun stem uit, waar Dirk in de categorie ‘Supermarkten’ de meeste stemmen van ontving. Dank je wel voor jouw stem. ❤️

 

Beste supermarkt gif
Fruitspread afbeelding

Beste koop: 1 de Beste Fruitspread aardbei

1 de Beste Fruitspread aardbei van Dirk scoort het beste bij de Consumentenbond en heeft de 'Beste Koop' prijs gewonnen. Daarnaast heeft Bio+ fruitspread de ‘Beste uit de test’ prijs gewonnen. Bij Dirk zijn we erg trots op onze 1 de Fruitspread aardbei, bekijk het product hier.

 

Dirk heeft de beste kaasafdeling!

Alweer een prijs! Dirk is benoemd tot beste kaas supermarkt in de categorie versafdeling zonder personeel! Uit het jaarlijkse 'Westland Kaasrapport' van onderzoeksbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie versafdeling zonder personeel naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.

 

> Bekijk hier de kaasafdeling van Dirk <

Westland Kaas afbeelding
Goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop!

1 de Beste